O nama

Smješten u blizini maksimirske šume u elitnom djelu grada nalazi se vrhunski restoran Steak house Opatija, koji je prvi u Zagrebu ponudio gastronomsku deliciju s mirisom dalekih argentinskih pampasa — steak. Riječ steak dolazi od staroindijske riječi steik što znači pečen i označava odrezak iz kvalitetnog, obično goveđeg mesa. Steakovi se uglavnom režu okomito uz mišićno tkivo, što pojačava njegovu blagost i mekoću.


Nakon dvadesetogodišnjeg iskustvo u vođenju Steak housa u Njemačkoj, vlasnici restorana 1998. godine otvorili su prvu specijaliziranu kuću, u kojoj su napokon zagrebački gurmani mogli neposredno uživati u kulinarskim umijećima spremanja steaka, na način kako se to radi u tradicionalnoj ponudi američke i argentinske kuhinje. Priprema vrhunskih steakova počinje dozrijevanjem najbolje vrste mesa u komori na specifičnom ugljenu koji daje dodatnu aromu, što je samo jedna od tajni ove delicije, a sve druge tajne upoznajte sami u neposrednom izboru ovog jela. Tom prigodom poslužiti će vas profesionalni tim vrhunskih konobara, a pri usluzi biti će vam cijelo osoblje ovog renomiranog restorana. Također će vam ponuditi prilagođene obroke za djecu, i posebnu ponudu za grupe sukladno zahtjevima gostiju, a za dobrodošlicu, tradicionalno svakoga gosta dočekuju uštipci sa sirom. U iznimno ugodnom ozračje restorana Steak house Opatija, gosti svakodnevno mogu uživati u širokom izboru svih vrsta steakova, ali i ostalim internacionalnim specijalitetima od mesa i tradicionalnim jelima po svačijem ukusu.


Osoblje restorana će vam po potrebi pomoći i u odabiru pića s posebne vinske karte koja sadrži najkvalitetnija vina domaće i strane proizvodnje, ali i ostala pića po narudžbi gostiju. Sve ovo doprinijelo je uvrštavanju ovog restorana u knjigu najboljih hrvatskih restorana.

Restoran je pogodan za sve oblike okupljanja od obiteljskih i poslovnih ručaka i večera do održavanja prigodnih rođendanskih proslava, krstitki, promocija, karmina, domjenaka i manjih svadbenih svečanosti. Sukladno potrebama i zahtjevima gostiju restoran se može podijeliti na dvije sale, prednji dio prima do 65 osoba drugi dio do 40 osoba, što omogućuje vrhunski komfor za sve prisutne.

Nesmetano uživanje u gurmanskim steakovima i vrhunskim vinima omogućit će vam vlastito parkiralište restorana na kojem se može smjestiti do 25 automobila.